Tee varaus tai ota yhteyttä

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Henkinen ja fyysinen tasapaino parantavat sekä työsuoritusta että työyhteisön ilmapiiriä. Sen vuoksi henkilöstön hyvinvointiin kannattaa panostaa.

Kaikki eivät innostu kuntosaliharjoittelusta tai ohjatusta sisäliikunnasta. Omaehtoinen luonnossa liikkuminen sen sijaan on monelle mieluista ja luontaista. Luontoliikuntaan saadaan vaikuttavuutta ja tehoa erilaisilla tekniikoilla ja yhdistämällä liikuntaan voimistelua, voimailua ja rentoutusta.

Luonnossa liikkuminen on tutkitusti terveellistä. Luonnossa liikkumalla kohollaan oleva verenpaine, syke ja lihasjännitys alenevat. Vastustuskykyä parantavien valkosolujen määrä veressä nousee ja stressihormoni kortisolin määrä vähenee. Jo 20 minuutin luonnossa olon jälkeen havaitaan mitattavissa olevia hyödyllisiä vaikutuksia, kuten kohonneen verenpaineen laskua. Maksimivaikutus saavutetaan noin kahdessa tunnissa, ja se kestää useita päiviä.

Tarjoan yritysten henkilöstölle pitkäkestoista luontoliikuntavalmennusta, virkistys- ja työhyvinvointipäiviä sekä koulutusta. Luonto tekee hyvää!